Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim yapmamız gereken ülkemize kazandırdığımız hizmetleri vatandaşlarımıza hakkıyla anlatmaktır

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim yapmamız gereken ülkemize kazandırdığımız hizmetleri vatandaşlarımıza hakkıyla anlatmaktır

Aydın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen partisinin Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Konuşmasına, Aydınlılara olan sevgisini dile getirerek başlayan Erdoğan, "Bu can bu tende oldukça bu sevda yolunda inşallah ölene kadar beraber yürüyeceğiz." dedi.

Partili gençlerin "AK gençlik seninle gurur duyuyor" sözleri üzerine, "Gençler, ben de sizlerle gurur duyuyorum. Rabbime hamdolsun bana sizler gibi bir teşkilatı nasip etti. Ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençleriyle hamdolsun." diye konuştu.

Aydın'ın tüm ilçe ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlara selamlarını ileten Erdoğan, bugün 2,5 yıllık hasretin ardından, tekrar Aydın'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan, Aydın türküsünde geçen, "Yar yoluna gideyim, beni aşka düşüren gül yüzünü göreyim" sözlerini anımsatarak, "İşte bugün gül yüzünüzü görmeye geldik. Bugün Aydınla kucaklaşmaya, hasret gidermeye, hasbihal etmeye geldik. 'Dostun evi gönüllerdir' diyerek, Aydın'a gönüller yapmaya, gönüller kazanmaya geldik. Aydın'ı gerçekten çok özlemiştik, bugün gördük ki Aydın da bizi özlemiş." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.